LØB
Gode løbeoplevelser
Løb er en anderledes hård belastning end almindelig gang – ved løb rammer benet i landingsfasen jorden med cirka fire gange kropsvægten, og det er en stor belastning for især fødder, knæ og hofter. Så selvom man tænker, at det er let at løbe, skal kroppen langsomt vænnes til det
Sæt dig realistiske mål, for man starter ikke bare fra den ene dag til den anden med at løbe langt og hurtigt. Det handler om at skabe det rette fundament for en god løbeoplevelse.
Fordele
Der er mange psykiske og fysiske fordele ved at løbe. Når du løber, arbejder hjertet hårdere for at ilte kroppen, så det pumper mere blod rundt. Det kræver kondition, og allerede efter få ugers træning kan du mærke, at din kondition er blevet bedre, og at du har lettere ved at løbe. Løb er også en god motionsform, hvis du vil tabe dig. Mens du løber, udløser din krop forskellige hormoner, herunder endorfiner, der virker opmuntrende. Derfor er løb også godt, hvis du er trist eller stresset, og du vil føle dig mere afslappet og opleve et større mentalt overskud efter en løbetur. Så der er mange gode grunde til at træde i løbeskoene.
 
VI TILBYDER FAMILIESVØMNING OG MOTION FOR ALLE I FAABORG-MIDTFYNS KOMMUNE OG OMEGNSKOMMUNERNE